Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

  • Best Of...
  • Groups
  • Thank you so much for your involvement with the Owner's Club Forum! We hope you've gotten some great information and had the chance to interact with other owners on the current system.

    We are excited to announce that a full Forum system upgrade is under way, which will make it even easier to get answers to your questions, help other owners by using your boating experience, and receive dependable advice from our network of experts. While things may look and operate a little differently, we believe the new system will ultimately improve your Forum Member experience.

    We are doing everything we can to transition your account smoothly without you having to change your current login, username or password. You should be able to get into your account exactly the same way once the transition takes place. However, if you have any questions or comments, please leave a comment in the General Discussions category.

    We look forward to sharing new features with you as we upgrade and improve your Owner's Club Forum experience!

    Fresh Water Pump 2011 Sundeck 2000 (Blowing Port out of pump housing when turned on)

    I am having an issue in which the port on the Fresh Water Pump is blowing out of the Pump housing when you turn the pump on and then pumping water into the Bilge area. The hose is still connected to the male adapter which plugs into the pump housing. It appears to be some type of quick disconnect but, I'm not sure as the access is very tight. The pump in located via a hatch in front of the rear transom/outboard motor 

    Has anyone else experienced this and....... Would a new port work or would the pump have to be replaced?
    Sign In or Register to comment.